Kontakta oss

För mer information om hur Black Rock Grill kan hjälpa till att förändra ditt företag med en unik middagsupplevelse koncept vänligen kontakta oss genom att fylla i formuläret eller genom att ringa oss på +46 (0) 70 779 45 39.

Översikt

Kontakt

Galleri

Koncept

FAQ

Reservdelar Shop

Hem

Om oss

Produkter

Vem använder det?

Prissättning

Specifikationer

Video

Kontakta oss

Black Rock Grill


Peter Blomqvist


+46 (0)70 779 45 39

Copyright © 1999 - 2014 Black Rock Grill Ltd | All Rights Reserved | Website Design by Chilli Creative

+46 (0)70 779 45 39

CSS3 Menu Link Css3Menu.com

FAQ’s - Svar på dina frågor

Ni säger att Black Rock Grill är hälsosamt. Hur menar ni?
Rätterna baseras på de bästa råvarorna och lagas till på en speciell lavasten utan vare sig smör, olja eller annat fett. Bara litet salt.
 

Vad är det som gör att Black Rock Grill kan sänka restaurangens kostnader?
Låt oss svara så här: Om kocken kan använda sin tid till annat så ökar försäljningen utan att lönekostnaden stiger. Om gästen kan serveras tio minuter snabbare så ökar genomströmningen. Du hinner servera fler per dag eller kväll. Det är alltså en mix mellan sänkta kostnader och ökad försäljning som höjer lönsamheten.
 

Kan det verkligen löna sig att investera i Black Rock Grill?
De flesta blir förvånade när vi visar att det bara krävs mellan en och två fler sålda måltider per dag för att investeringen ska nå break-even.
 

Jag vill inte byta råvaruleverantör. Jag är nöjd med den jag har.
Perfekt! Vi gillar också bra leverantörer! Behåll den du har.
 

Jag driver ett litet kafé och vill erbjuda gästerna något annat varmt än mikrad paj. Men jag har inte råd att anställa en kock. Kan ni hjälpa mig?
Vi skulle satsa på ett kafé & pub-paket med 16 kuvert. Du kan erbjuda exempelvis bröd eller bakad potatis som komplement.
 

Vad händer om jag investerar i Black Rock Grill och något går sönder. Måste jag vänta på en serviceman från England då?
Nej. Black Rock Grill Nordic är ett helt fristående bolag med eget reservdelslager och egen service. Vill du ha extra säkerhet, kan vi erbjuda serviceavtal där fria reservdelar och servicebesök ingår - vi kommer till och med ibland och kollar upp att allt fungerar som det ska.
 

Måste jag göra några ändringar i mitt kök?
Nej Black Rock Grill behöver ingen utsug och drivs med enfas normal 13amp 220/240v uttag.
 

Hur ofta kan jag återanvända stenar på daglig basis?
När en sten har använts kan tvättas och placeras tillbaka i ugnen, värmen nedsänkningstid på våra stenar gör att stenarna att komma tillbaka till sina ideal tillagningstemperatur vanligtvis i 1 - 2 timmar.
 

Går stenarna sönder?
Stenarna kan gå sönder om de tappas eller misshandel. Annars har de en livslängd på 4 - 6 år.
 

Hur snabbt kan du göra reparationer om ugnen går sönder?
Systems tillverkas i Storbritannien men vi har reservdelar på lager i Sverige. Vi använder en godkänd lokal elektriker kunde göra reparationer i Sverige.
 

Måste jag ha duktiga kockar?
Black Rock Grill är enkel att använda och med endast grundläggande kunskaper kök och Black Rock Grill utbildning någon kan leverera fantastiska måltider konsekvent.
 

Stenarna är mycket varma Vilka är riskerna vid användning av Black Rock Grill?
Riskerna är brännskador och skållning.
Vårt omfattande utbildningspaket behandlar alla de risker med att använda stenarna. Vi har omfattande riskbedömningar som omfattar Kök användning, Personal användning och kunden använda av stenar. Detta behandlas i vår träning på installationsmanualen och vi erbjuder även fortbildning för att du använder systemet på ett säkert sätt.
 

Har Black Rock Grill erbjuder något marknadsföringsmaterial?
Ja, vi har en marknads material för att hjälpa dig starta och fortsätta att marknadsföra och Black Rock Grill ett system. Denna uppdateras regelbundet så att du kan välja nya marknadsföringskampanjer.
 

Måste du betala en pågående franchiseavgift eller licensavgift?
Nej vi tillverkar och levererar utrustning till alla typer av aktörer, pubar, restauranger, hotell, golfklubbor, Café, Bistro. Ingen serviceavgift, franchiseavgift eller licensavgiften debiteras.
 

Exportera ni Black Rock Grill System?
Ja, vi har levererat Black Rock Grill över hela världen. Sverige, Estland, Finland, Lettland Grekland, Malta, Moskva, Indien, Nigeria, Dubai, Saudiarabien, Costa Rica, Cypern för att nämna några.
 

Är stenarna livsmedel säkra?
Våra stenar är testade för arsenik, kadmium, magnesium, bly, kvicksilver och asbest och är NSF certifierade livsmedel säkra. Inga andra stenar på marknaden uppnå denna höga standard för provning och certifiering.
 

Det finns andra leverantörer av matlagning stenar och ugnar hur vet jag att de är säkra att använda?
Det finns oseriösa företag i alla branscher, se till att din leverantör är medlem i en branschorganisation som CESA (Catering Equipment Suppliers Association)
www.cesa.org.uk som medlemmar uppfyller föreningens regler och förordningar. Våra ugnar, Porslin tallrikar och stenar har testats och överensstämmer med NSF International www.nsf.org standarder. Tro inte vad de andra säger, be att få se bevis, om du är en kommersiell verksamhet du har ett ansvar att se till att produkter som serveras till allmänheten är säkra och byggda för ändamålet